You are here

Home

Interjú a Jurassic FC mesterével

A Jurassic FC mestere, Dantes egy öninterjúval dolgozta fel a 7. körben elszenvedett vereséget (Kegyelet Egylet - Jurassic FC 2-1), lássuk, hogyan értékeli, hogy a csapata a rájátszást érő 8. hely környékén várja a folytatást:

-          Gyilkos meccs volt, az élőholtak egyszerűen lemosták a pályáról a gyíkokat! Micsoda vérontás! De lássuk csak, ott a Jurassic FC edzője, megpróbáljuk elkapni egy rövid interjúra. Mr Dantes! Mr Dantes! Csak néhány kérdésre! Hogyan értékelné a látottakat?

-          Nem szívesen beszélek erről a meccsről. A srácok mindent megtettek, de mostanában valahogy nem megy a szekér. A saurusokat leverik, a skinkek elrontják a cselezést. Rendbe kell tenni a srácokat fejben, most már komoly veszélyben van a rájátszásba jutás is.

-          Na de kezdjük az elején. Hogyhogy gyíkok?

-          A ligakiírás egyértelműen a gyíkoknak kedvezett. A választható MVP-vel és a 3 kiosztható skillel lehetett erősíteni a nehezen fejlődő saurusokat. A skinkeknek meg annyira nem kell a fejlődés, persze a dupla jól jönne, de az meg nem akar.

-          Az elején úgy tűnt be is jött a számítás, jól indult ez az évad.

-          Jól indult, mert Discret vámpírjait kaptuk elsőre, de a vámpírokon kívül csak az északiakat sikerült megverni eddig. De másodjára még a vámpírokkal is komolyan meggyűlt a bajunk. Az utolsó két meccs pedig egyszerűen katasztrófa volt. Bármit próbáltunk nem sikerült. Komolyan el kell beszélgetnem a srácokkal. A hátralevő három meccsen már nem szabad hibáznunk.

-          Hát úgy tűnik következő ellenfele Mortel sötételfjei lesznek…

-          Igen, én is úgy számoltam, ott bízhatok edzőtársam szerény ligabéli tapasztalataiban, de azért ott van 4 blodge-os játékos, akiket nehéz lesz levadászni. Aztán Favi patkányai és Scottish északijai jönnek. A saurusoknak lassan meg kellene mutatni, hogy tudnak verekedni. Ismét két hetes páncélú csapat... Egyszerűen a földbe kell döngölni őket.

-          Azért a rájátszásba most nyolcan jutnak tovább, így esetleg még egy kisebb vereséggel is meglehet.

-          Ezzel nem akarok számolni. A cél a következő három meccsen minél több pontot szerezni. Aztán ha ez sikerül onnantól jön az igazán kemény menet.

-          Sok sikert hozzá! Köszönöm az interjút!